lauantai 6. heinäkuuta 2013

Ovi


Syksyllä 2012 olimme jo tovin pohtineet kylmäkuistin oven vaihtoa. Vanha ovi puski pakkasilla kylmää ilmaa sisälle ja jouduimme pitämään jatkuvasti eteisen yläkerran ja keskikerroksen ovia kiinni. Eteinen on muutenkin jo ahdas ja ovien pitäminen paikoillaan teki eteisestä vielä ahtaamman. Haaveissa oli, että kun joskus eteisen remontoimme ovet otetaan pois paikoiltaan.

Kun isännän vanhemmat päättivät vaihtaa ikkunat, selasimme Tiivin-ovimallistoa. Siellä oli niin houkutteleva malli, että päätimme kutsua edustajan käymään. Ja hups meille olikin ovi tulossa. Emäntää jännitti oven väri, se oli tulossa vanhan punaisen sävyisenä. Onkohan se sittenkään hyvä väri.

Kun ovi vihdoin joulukuun alussa tuli tontillemme ja saimme sen paikoillemme, olimme erittäin tyytyväisiä palveluun, laatuun, malliin ja väriin. Paremmin nappiin ei olisi voinut mennä. Saimme vieläpä perusoven sijaan tiivin lämpöovi+ mallin eli kyllä on pakkanen pysynyt kuistin puolella. Oven värin suhteen kävi vielä niin tuuri, että lasten makuuhuoneen lattiavärin jämät kävivät kuin nenä päähän oven listoihin.
Malli istuu hyvin paikoilleen eikä mielestämme herätä liikaa huomiota uutuudellaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti