keskiviikko 14. elokuuta 2013

Missä mennään?Pannuhuoneen lattiasta läksi kaakelit lattiasta ja monttu sai uudet viemärinsä. Isäntä puhkaisi vielä reiän kylpyhuoneesta uuden pukuhuoneen puolelle.


Uudet viemärit vedettiin myös saunan ja kylpyhuoneen puolelle. Nyt on nätti uusi linjasta kylpyhuoneesta, pannuhuoneen kautta kodinhoitohuoneeseen.

Isäntä teki kaupat ylijäämä fuktisolista, lähti edullisesti. Ihan 45neliötä ei tarvittu, mutta naapurin kellariprojektissa oltiin myös kiinnostuneita näistä levyistä. Puokkiin niin mäni kasa. 

Hiekalla tasoitettiin pohja ja peitettiin viemärit. Siihen suodatinangas, fuktisol-levyt ja styroxia.

Päänvaivaa aiheutti huonekorkeus. Toivon mukaan melkein 190cm pitkä isäntä sopii käymään suihkussa. Kovin paljoa emme pystyneet syventämään kallion tullessa vastaan.Seuraavaksi raudoitusta ja putkimiehen metsästystä. Tuuri kävi ja putkimies pääsi käymään peruutuksen vuoksi torstaina vetämässä vesiputket sekä lattialämmityksen. Talon emäntä oli varsin iloiten vastaanottamassa putkimiestä, betonia tilaukseen ja perjantaina isäntä 
teki isänsä kanssa valun.
 


Päivän jälkeen isäntä peitteli valun muhimaan muovin alle. Siellä saakin kovettua rauhassa. Seuraavaksi pitäisi saada pukuhuoneen ovi-aukkoa hieman siistittyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti