tiistai 20. syyskuuta 2011

Lasten makuuhuone


Sähkömiehen loppukyntkentöjä vaille valmis. Talon emäntä ei malta olla julkaisematta jo ennen-jälkeen kuvia, kun on taas niin varsin tyytyväinen huoneen lopputulokseen!Kyllä kannatti!

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Eksyin blogiisi rintamamiestalo-sivujen kautta. Mukava on ollut katsella aikaansaannoksianne. Itse remontoimme myös rintamamiestaloa, nyt on alakerran kaikki lattiat auki, tiistaina tulee imuauto imemään purut.. Kannatinpuut pitää vaihtaa.. Iso homma :) Vanhat lattialaudat putsataan ja laitetaan takaisin. Olisinkin kysynyt että onko teillä tallella tämä punaisen maalin sävy? On meinaan hieno!
  Olemme myös ihastuneet Pihlgren&Ritolan tapetteihin, ihana on ollut nähdä kuinka rohkeasti olette niitä käyttäneet! Ehkä mekin uskallamme :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve!
   Homma ei tosiaan koskaan tunnu loppuvan tälläisissä taloissa. Mutta mukavaa puuhastelua on ja sitä puuhastelua motivoi se vahvasti, kun itselle tekee.
   Valitettavasti en tuota lattian sävyä löytänyt mistään. Semmoinen muistikuva minulla asiasta on, että mies on sen sävyn jostain perinneväri-kartasta katsonut. Voin illasta asiasta vielä tarkemmin kysäistä.
   Rohkeasti vaan tapettia käyttämään. Itsehän sisustelemme sillä periaatteella, että jos tapetin tai maalin valinta meneekin mönkään niin onneksi ne eivät aivan mahdottoman kallliita ole, jos haluaakin vähän toisenlaista. Yläkerran makuuhuoneen lattiassa mm. kävi näin. Minua keltainen vähän hirvitti, mutta isäntä tuumi, että käydään ostamassa sitten valkoista jos ei miellytä. :)
   Tsemppiä remonttiin!

   Poista