sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Viikonlopun saldo


Viikonloppuna remppa taas edistyi huimasti, toivottavasti ensiviikonloppuna edistyy yhtä hyvin, kun ensiviikonlopuksi ei pitäisi olla mitään kyläilyjä tai asioiden hoitamista luvassa.
Katto sai lauantaina koolauksensa. Vaatekaappien nurkasta katto on painunut hieman ja suoristus oli tarpeen. Kattopaneelien (jotka ovat jo muuten yläkerrassa kuivumassa) alle jää mielenkiintoiset viritelmät. :)


Muurin seinä sai myöskin koolaukset. Kuvassa laudat näyttävät olevan umpihomeessa, mutta eivät sitä kyllä ole. Kovaa tervettä puuta, ovat vain tummuneet ja betoniroiskeita ovat nuo täplät. Osa sähköistä menee seinän sisälle piiloon.Lautalattiaa oli hieman aukaistava, jotta saadaan vanhan keittiön viemärit tulpattua ja laitettua piiloon. Kommeeta lautaa paljastu, paksuus muistini mukaan oli 34mm. Lautalattian alla on myös vielä huokolevy, eristää kivasti ääniä.

Seinätkin saivat levyä. Remontti jatkuu niin, että sähkömies tulee tekemään hommiaansa. Viikonloppuna isäntä uhkasi pitää meidät kiireisenä - vuorossa olisi vaatekaappien ovien maalaus. Täällä rukoillaan, että toivottavasti kaksi kerrosta riittää peittämään tuon sinisen valkoisella.Ja pannaria ei ole vielä paistettu, eiköhän asia korjaannu ensiviikonlopun aikana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti