maanantai 10. toukokuuta 2010

Laatikko ja patio

Pihahommissa on aika hurahtanut mukavasti. On tullut haravoitua, lannoitettua ja tutkittua ja ihmeteltyä. Haaveissa olisi paljon, mutta maltin kanssa. Grillipaikkaa ei pihalla ole ja meidän isäntä kun siitä hommasta niin kovin tykkää, suunniteltiin siis grillin muurausta ja samaan läheisyyteen pation tekoa. Pation lauta-tavaraa ostettiin sen verran, että saataisiin lapsille hiekkalaatikko pihalle. Toistaiseksi se on vain laatikko, kun keinun ja laatikon paikka on vielä hakusessa. Josko ne tällä viikolla paikkansa löytäisivät ja keinukin tulisi kasattua.
Viime viikon torstaina tulivat appivanhemmat vierailulle ja appiukon avustuksella olikin jo kehikko kasassa. Kiven viereen olisi tarkoitus vanhan savustuspaikan kohdalle tehdä grilli. Jossa sitten voisi savustaa ja grillata ja nautiskella hyvästä ilta-arskasta. Ei kenellekään olisi myytävänä purkutiiltä? 
Lauantaina tuli puhelu appiukolta, että kelpaako teille (lue emännälle) tuijat. Puhetta oli istuttaa kahdelle sivulle joitain havuja aitamaiseksi rykelmäksi, joka toisi hieman suojaa patioon. Siispä saimme 14kpl tuijia yllätyslahjana ja kovin olemme kiitollisia moisesta!
Sunnuntaina saimme istutettua tuijat. 
Grilli ja öljy enää puuttuu, niin jo kelpaa grillimakkaraa mussutella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti