sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Päivät 7-15


2 seinää on pohjamaalattu tasoitettu ja maalattu, maali vanhoista remonteista jäänyttä.


Liesituulettimelle tehty viereiseen hormiin, joka oli tyhjä, uusi reikä. Näin liesituuletin asettuu nätimmin hellan päälle, eikä tarvita koukkauksia hormiin. Hyvältä vaikuttaa!
Alkuviikko menikin sitten sähkömiehen kanssa suunnitellessa ja hommatessa. Torstaina sähköt oli vedetty.
Samana iltana Perttu vielä maalasi kattopaneelit kertaalleen.


Perjantaina sitten pääsivät laittamaan kattoa. Paneelia oli hankala asentaa, koska ei ollut tarpeeksi pitkää paneelia, palapeliä siis!


Hyvältä näyttää! Lauantaina kattopaneelit oli laitettu loppuun, peräseinä, sekä oven pielet levytetty ja saumat ja muuri tasotettu.Viemäri-aukkokin täytettiin purulla ja suljettiin. Mahatauti iski pojalle lauantaina. Silti remontti eteni vielä ja saatiin eilen illalla tasoitukset hiottua ja kaksi kiinteänkaapin sisusta maalattua. Viime yönä kaatui sitten mahataudissa neljä lisää (tyttö, perttu ja appivanhemmat), joten remontissa hetken hiljaisuus ja oma aikakin menee potilaita hoitaessa. Toivottavasti minä en tulisi!
Kuitenkin, enää olisi hirveästi maaluu hommia, lattian hiominen, tapetointi, listoitukset. Vieläköhän saataisiin juoda pääsiäiskahvit uudessa keittiössä...? Peukut pystyyn, että tauti talttuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti