torstai 11. maaliskuuta 2010

Päivä 2 ja 3

Tiistaina appiukko ja anoppi tulivat kaveriksi ja lähti tiskipöytäkin irti. 
Seuraavaksi aukaistiin lattiaa, jotta voitaisiin vaihtaa alkuperäiset viemärit uusiin. 
Purua oli paljon, ei huolta lisäämisestä ja se oli tervettä. Pian kuitenkin remonttireiskamme huomasivat märkää purua ja kaivelu paljasti moiset näkymät:


Yläkerrasta tuleva viemäri on haljennut ja se hikoilee vettä. Sydän ehti jo hypätä kurkkuun, että mitenkä paljon remontti laajenee, mutta onneksemme yläkerran keittiö on ollut käytössä vasta sunnuntai-illasta lähtien, joten vettä ei ollut ehtinyt vuotaa paljoa. Siispä saa kuivua lauantaihin asti jolloin sitten remonttireiskamme vaihtavat uudet viemärit. Kippoa alle ja jesseä putkeen, jotta saa tiskattua astioita. 
 Eilen sitten lähdimme lasten kanssa kyläilemään ja Perttu sai rauhassa jäädä purkuhommiin. Purettavat kaapit olivat lähteneet ja pinkopahvit. Oli kaapit olleet tiukassa, säästimme ovet ja hyllyt kaapeista, josko joskus kasaisi vaikka vaatekaapit niistä. Sähköjä olisi seuraavana irroteltava ja pahvien siistimistä. Niitä onkin mukava naulojen ympäriltä nyppiä! Ja purkuhan pitäisi olla se nopein ja helpoin homma remontissa.

Vielä saunan jälkeenkin mieli halasi remonttiin, rojut ulos, kaapit ullakolle, listoista naulat nips ja naps ja loppuun lakaisu. (remonttiasustukset vimosen päälle :D)


Hiljaa hyvä tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti