maanantai 27. huhtikuuta 2015

Makuuhuoneen remontointi


Nyt kyllä jo ihan hävettää, miten heikoille on jäänyt blogin päivitys. Olemme uudessa makuuhuoneessamme nukuttu jo varmaan kuukauden päivät ja silti vaan ei saa aikaiseksi siirtää kuvia koneelle ja kertoa, mitenkä remppa lopulta sitten sujui. Mutta nyt sain itseäni niskasta kiinni ja tässäpä olisi rempan loppuhetket. Aika kivuttomasti meni ja remontointi intoa riittäisi vielä lisääkin, harmillisesti pihahommat painaa päälle ja into touhuta pihalla on vielä toistaiseksi suurempi kuin sisällä touhuamiseen.

Jäin viimeksi siis siihen, että laitoimme uuden puulattian makuuhuoneeseen. Eikä ole kaduttanut, niin on lämmin ja hiljainen ja muutenkin mahtava. Löytyypä uudesta lattiasta vieläpä laiskiainen, 
kuva hänestä yllä.


Lattia kun oltiin saatu laitettua oli aika se peitellä piiloon ja siirtyä katon kimppuun. Kattoon päädyimme sisarpaneeliin, joka sopii mielestämme hyvin talon henkeen. Talon emäntäkin pääsi jotain tekemään jälleen ja pääsin maalaus hommiin.

Isäntä sitten pätki palaset ja iski kattoon, hartiat huutaen hoosiannaa.
Maalattuamme iltapuhteina katon vielä kertaalleen oli vuorossa tapetointi. Yllätyin, miten sutjakkaan se lopulta sujui ja lopputuloshan mielytti jälleen silmää. Pelkäsimme makuuhuoneen pimenevän aikalailla, kun kysessä oli tummapohjainen tapetti, mutta huoneelle tuntui käyvän päinvastoin - ihan kuin se olisi jopa isontunut hieman?
Tapetti on Falsterbron tapetti ja malli nro 1425

Tapetoinnin jälkeen mies veti vielä pari kerrosta väritöntä vahaa lattiaan ja olikin jo listoituksen vuoro, mutta valmiista makkarista teen sitten erillisen postauksen ennen-jälkeen -teeman merkeissä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti