tiistai 25. lokakuuta 2011

Yläkerran aula ja rappuset


Yläkerran vessa odottaa sähköjä ja lamppuja ja taso vetimiä. SIksipä siitä ei vielä julkaistakkaan ennen-jälkeen kuvia, kun ei ole vielä aivan valmis. Muutos on kyllä jo nyt hyvä, vaikka piemeässä vessassa joutuukin vielä käymään.

Aloiteltiin sitten seuraavaa projektia, eli rappuset ja pieni aula. Purettiin listat ja lattia, katsottiin mitä alta löytyy ja sieltähän löytyi ihan hyvä kuntoinen käsittelemätön lattia. Haaveissa saada maalia pintaan.

Ja lattiahan ei ole homeessa vaan lattiasta löytyy vaalean sinisiä ja 
haalean vaaleanpunaisia maaliroiskeita.Näitä nauloja oli ilo nyppiä. Lattiassa oli jonkinsortin muovimatto, jonka alla jonkinsortin eristehuopa ja sen jälkeen kaksi kerrosta pinkopahvia. Mainitsinko myös, että jokainen kerros oli naulattu erikseen?Rappusen listat numeroitiin, jotta saadaan takaisin paikoilleen. Kaikki eivät aivan säilyneet ehjinä, mutta onneksi on tuo näppärä isäntä, joka tekee puuttuvat listat. Nämä olisi minun homma hioa ja maalata. Hiominenhan kun on niin KIVAA. No pieni kasa kerrallaan.

Kyprokit on laitettu jo aulaan ja tasoiteltu kertaalleen, joten yläkerran rempassa rupeaa jo pikkuhiljaa näkymään valoa tunnelin päässä. Niistä kuvia jahka ehtii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti