maanantai 11. huhtikuuta 2011

Valmis makuuhuone


Nyt se ois sitten valmis. Pitkään kesti, mutta ei haittaa. 
Tarkoitus olikin tehdä silloin kuin ehtii, jaksaa ja huvittaa. Kuvat puhukoon puolestaan!

Ennen - jälkeen





Tapetti on vaikea kuvattava, huoneesta ei saa kuvien kautta samaa käsitystä kuin omilla silmillä katsellessa. Tapetti tuntuu kuvissa hyppivän silmille vaikkei todellisuudessa niin tee. Mutta toivottavasti tästä saa edes jonkinmoisen kuvan!





Itse pidän kaikista eniten siitä, kun keltainen lattia jatkuu vaatekaappienkin sisään.



Mitäs pidätte? :)

2 kommenttia:

  1. Voi että kun on niin ihanan näköistä! Mä käyn täällä vähän väliä ihastelemassa -varsinkin silloin kun oma remontti tökkii :)
    Perjantaina käytiin katselemassa Pihlgrenin tapetteja, ja voi, kolmesta tapetista kaksi on loppunut, eikä niitä enää valmisteta... Vähänkö ottaa päähän! Kun oli vihdoin löytänyt hyvät ja yhteensopivat, sitten käy näin.. Alakertaan kun on vähän haastavaa löytää sellaisia että edes jotenkin sointuisivat yhteen, kun näkymä huoneesta toiseen on avoin. Keittiöön saadaan kuitenkin tuota sinistä atomi-tapettia, siitä en luovu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että blogi toimii tukena ja turvana. Kyllä se joskus vielä valmistuu. Itsekin monesti, kun remontti ottaa päähän, eksyn selailemaan kuvia. Niin paljon ollaan jo saatu aikaiseksi ja noistakin selvitty!
      Harmi, että tapettia ei enää saa. Meillä on myös ollut huonoa tuuria tapettien suhteen, mutta toisaalta olen ajatellut asian niin, että ehkei sitä tapettia ei oltukaan tarkoitettu meille. Tsemppiä valintoihin!
      Löysin muuten vihdoin ja viimein sen lattiasävyn, tosin ainakin meidän tietokoneen näytöllä väri näyttää aivan muulta, mutta kyseinen numerosarja löytyy meidän maalipurkin kyljestä.
      http://www.tikkurila.fi/kotimaalarit/varit/varikartat_sisamaalaukseen/lattiavarikartta/2104.2398.xhtml

      Poista