tiistai 7. syyskuuta 2010

Vapaa viikonloppu

Elokuussa meillä oli viikonloppu vapaata lasten lähtiessä mummin ja ukin kanssa helsingin reissulle ja muutamat pikkurojektit hoidettiin pois alta. Liikaa ei kuitenkaan hommia otettu, että tulisi huilattuakin. Ekana sai rännit kyytiä ja putsaus käsittelyt.


 Seuraavaksi ulkoraput putsattiin ja vejeltiin puusuojalla pariin otteeseen, haluttiin myrkynvihreä ruskeaksi, mutta eihän se nyt ihan nappiin mennyt. Ollaan kuitenkiin portaiden sävyyn tyytyväisiä. Mikä tahansa on parempi kuin se hapon vihreä! Tässä ennen:


Ja sitten jälkeen:


Taloa ostaessa oli kuntokartoituksessa kaksi asiaa: keittiön nurkkauksen sadekaivon puhdistus ja kuistin yläpuolelle olisi hyvä tehdä tuuletus-aukko. Noh sadekaivo ollaan tongittu jo aikapäiviä sitten, mutta nyt hoidettiin se tuuletusaukkokin kuistin yläpuolella olevalle ullakolle. Siisti tuli!


Talon vuorilaudoituksen kunto yllätti talon emännän täysin:Puuhan on kuin uutta!
Lämmityksestä vielä: pohdintojen jälkeen olemme päätyneet maalämpöön. Huomenna pitäisi tulla putkifirmasta katselemaan paikkoja ja poraus oli tarkoitus hoitaa vk 38-39 välillä, mutta onkin jo siirtynyt viikoille 37-38. SEHÄN ON JO ENSIVIIKOLLA! Putkifirman mies olikin sanonut, että jos hommat paikkojen katselun jälkeen kunnossa niin voidaankin alottaa vaikka heti. Perttua ei ollut asia kovin naurattanut, koska emmehän me ole vielä aloittaneetkaan koko purkuhommia!
Jännäksi siis menee.

Samalla olisi tarkoitus pattereihin vaihtaa termostaatit niin olisi koko lämmitys asia kunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti